Kırklareli Valisi Uğur Turan, Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kofçaz Kaymakamı Neyfel Ören ile birlikte ilçede kılınan teravih namazına katılan Vali Turan, namaz sonrası vatandaşlarla buluşarak Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Bölge halkının talep ve önerilerini dinleyen Vali Turan, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Vali Turan, toplumun her kesimiyle bir araya gelmenin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Kofçaz halkı, devlet yetkililerini yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Turan ve Kaymakam Ören’e teşekkür etti.
Aynı akşam, 2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştirilen aile ziyaretleri çerçevesinde Vali Uğur Turan ve Kaymakam Neyfel Ören, Kalkan ailesini ziyaret etti. Aile bireyleriyle sohbet eden ve Ramazan-ı Şeriflerini kutlayan Vali Turan, ailenin istek ve taleplerini dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Devletin vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini belirten Vali Turan, Kırklareli’nde aile bağlarını güçlendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Kofçaz’daki ziyaret, samimi sohbetler ve hayırlı Ramazan temennileri ile sona erdi.
Fotoğraf: Kırklareli Valiliği
Ali COŞGUN