Kırklareli Valisi Uğur Turan, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Çelik ve beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, Fen İşleri Müdürü Emre Öztürk, İşletme Müdürü Adil Şahin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Selim Çelebi ve Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Gülüm de yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Turan, konuklarıyla bir süre sohbet etti ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Başakşehir Belediyesi’nin temsilcileriyle yapılan bu görüşme, Kırklareli ile Başakşehir arasında işbirliğinin güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Vali Uğur Turan, şehirlerin gelişimi ve sosyal projelerde karşılıklı fayda sağlayacak projelerin önemine değindi. Belediyeler arası işbirliğinin güçlendirilmesi, hem yerel kalkınmayı hem de vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.
Vali Uğur Turan, bir diğer anlamlı görüşmesini ise kahraman gazilerimize gerçekleştirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ın eşliğinde, gazilerimiz Ali Dilbaz, Hüseyin Uzun, Bayram Tükenmez, Erkan Karadağ, Fırat Taş, Tuncay Yalçın, Cevat Kocaman ve Süleyman Durmuş’u Valilik Makamında misafir etti. Vali Turan, kahraman gazilerimizle bir süre sohbet ederek, onların değerli hizmetleri için teşekkürlerini sundu.
Vali Uğur Turan, ziyaret sırasında gazilerimize duyduğu minnettarlığı ifade etti. Vatan için verdikleri mücadeleye olan şükranlarını dile getiren Turan, gazilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni etti. Bu özel ziyaret, Kırklareli Valiliği'nin gazilerimize olan vefasını bir kez daha gözler önüne serdi.
Fotoğraf: Kırklareli Valiliği
Ali COŞGUN