61. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Pehlivanköy’de düzenlenen etkinlikte, kitap okumayı alışkanlık haline getiren öğrenciler ödüllerle teşvik edildi.
Kaymakam Yıldız ve Başkan Hoşgör Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Pehlivanköy Kaymakamı Yunus Emre Yıldız ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, 61. Kütüphaneler Haftası kapsamında ilçede düzenlenen anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte, Pehlivanköy’de en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirilerek onurlandırıldı.
“Kitap Sevgisini Büyüten Tüm Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz”
Programda konuşma yapan Kaymakam Yunus Emre Yıldız, kitap okumanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Kitap sevgisini büyüten tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kitap okumak yalnızca bilgi kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda düşünce ufkumuzu da geliştirir.”
Öğrencilerin Başarıları Takdir Topladı
Etkinlikte ödül alan öğrenciler büyük bir sevinç yaşarken, aileleri ve öğretmenleri de bu başarıdan gurur duyduklarını belirtti. Pehlivanköy Belediyesi ve Kaymakamlık iş birliğiyle gerçekleştirilen bu anlamlı ödül töreni, öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını daha da pekiştirmeyi amaçlıyor.
Kitap Okuma Alışkanlığına Teşvik
61. Kütüphaneler Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, Pehlivanköy’de kitap okumanın yaygınlaşması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yetkililer, benzer projelerin yıl boyunca sürdürülmesi için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
UMUT AL