Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Ramazan ayının manevi atmosferinde Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ile birlikte KYK yurdunda kalan öğrencilerle Sahur programında bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada, sahur sofrası etrafında keyifli sohbetler yapıldı.
Öğrencilerin eğitim hayatı, sosyal yaşamı ve gelecek planları üzerine sohbet eden Milletvekili Sarıçam, gençlerin taleplerini ve beklentilerini dinledi. Eğitime, barınma imkanlarına ve sosyal faaliyetlere dair önerileri değerlendiren Sarıçam, gençlerin yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmaların süreceğini belirtti.
Sahur programında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sarıçam, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadıklarını ifade etti. Öğrencilerin, ülkenin geleceği olduğunu belirten Sarıçam, “Gençlerimizin her zaman yanındayız, onların hayatlarını kolaylaştıracak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Program sonunda Sarıçam, kendilerini samimiyetle karşılayan öğrencilere teşekkür ederek Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diledi. Bu tür buluşmaların devam edeceğini belirten Sarıçam, gençlerin sorunlarına çözüm üretmek adına her zaman onların sesi olacaklarını ifade etti.
Fotoğraf: Ahmet Gökhan Sarıçam
Ali COŞGUN