Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli İmam Hatip Lisesi’ni Ziyaret etti. Cuma namazını öğrencilerle birlikte okulun mescidinde kılan Sarıçam, namaz sonrasında okul idaresiyle bir araya geldi.
Milletvekili Sarıçam’ı okul müdürü Cahit Tosun karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, okulun fiziki yapısı, akademik başarısı ve yürütülen sosyal projeler hakkında detaylı bilgiler verildi. Eğitimde niteliğin artırılması konusunda yapılan çalışmalar görüşüldü.
Sarıçam, gençlerle bir araya gelmekten ve eğitim kurumlarını yakından tanımaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimin her kademesinde kaliteyi artırmak adına yapılan çalışmaları önemsediklerini vurguladı. Öğrencilere başarılar dileyen Sarıçam, öğretmen ve idarecilerin gayretlerini takdirle karşıladığını ifade etti.
Okul müdürü Cahit Tosun’a misafirperverliği için teşekkür eden Sarıçam, eğitime yönelik her türlü desteğin devam edeceğini belirtti. Ziyaret, hem öğrenciler hem de eğitim camiası için moral kaynağı oldu.
Fotoğraf: Ahmet Gökhan Sarıçam
Ali COŞGUN