Kırklareli Valisi Uğur Turan, kentteki kamu ve özel sektör temsilcilerini Valilik Makamı’nda ağırlamaya devam ediyor. Son olarak İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, S.S. Kayalıköy Barajı Sulama Kooperatifi Başkanı Tacettin Kolay, PTT Başmüfettişi Yunus Tahan, Kırklareli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı, İş Müfettişi Turan Bayram ve Turkcell ile Enka İnşaat yöneticileri Vali Turan’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen görüşmelerde, bölgesel kalkınma, altyapı çalışmaları ve kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Uğur Turan, konuklarıyla bir süre sohbet ederek, yürütülen projeler ve gelecekte atılacak adımlarla ilgili bilgi aldı.
İnece Belediye Başkanı İlhan Arı ve S.S. Kayalıköy Barajı Sulama Kooperatifi Başkanı Tacettin Kolay ile yapılan görüşmede, tarımsal sulama sistemleri ve bölgedeki su yönetimi ele alındı. Vali Turan, çiftçilerin suya erişimini kolaylaştıracak çalışmaların önemine vurgu yaparak, yerel yönetimlerin ve kooperatiflerin bu süreçteki katkılarının altını çizdi.
PTT Başmüfettişi Yunus Tahan, Kırklareli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı ve İş Müfettişi Turan Bayram’ın gerçekleştirdiği ziyarette, PTT’nin Kırklareli’ndeki hizmet kalitesinin artırılması, yeni yatırımlar ve teknolojik altyapı çalışmaları değerlendirildi. Vali Turan, PTT’nin dijitalleşme sürecinin hızlandırılmasının vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.
Turkcell Bölge Müdürü Selim Ardalı, Enka İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Asil Selman Gümrükçü ve Proje Müdürü Bülent Aydın’ın katıldığı toplantıda ise, iletişim altyapısının güçlendirilmesi ve Kırklareli’nde süren inşaat projeleri konuşuldu. Vali Turan, teknolojik yatırımların kentin gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade ederek, kamu-özel sektör iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Uğur Turan, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kırklareli’nin her alanda gelişmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, kamu ve özel sektör temsilcileriyle sık sık bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.
Fotoğraf: Kırklareli Valiliği
Ali COŞGUN