Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş’ın liderliğinde, belediye ekipleri her sabah 08:00’de işe koyuluyor. Yağmur, kar demeden, Kaynarca Belediyesi’nin fırınlarında üretilen ekmekler, özellikle yaşlı, engelli ve evden çıkamayan vatandaşlara ulaştırılıyor. Ekmek dağıtımı, belediye tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen önemli bir hizmet olarak öne çıkıyor.
Kaynarca’da her gün, özellikle zor durumda olan vatandaşlar için bu hizmetin büyük bir önemi bulunuyor. Ekipler, ekmekleri evlerin kapılarına kadar getirerek, günlük yaşamı kolaylaştırıyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için sabahın erken saatlerinde göreve başlıyorlar. Başkan Neşe Çevikbaş, bu hizmeti, ilçedeki dayanışma ruhunun ve yardımlaşmanın bir simgesi olarak görüyor.
Belediye, sadece yaşlılar için değil, aynı zamanda engelli bireyler için de özel bir hizmet sunuyor. Evlerinden çıkamayan engelli vatandaşların ekmek ihtiyacı, belediye ekipleri tarafından düzenli olarak karşılanıyor. Kaynarca Belediyesi, bu hizmetle, her bireyin temel ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak ve toplumsal adaleti desteklemek amacıyla önemli bir adım atıyor.
Başkan Neşe Çevikbaş, bu hizmeti, belediyenin sosyal sorumluluk anlayışının bir parçası olarak vurguluyor. Her gün gerçekleştirilen ekmek dağıtımı, Kaynarca’nın yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlendiriyor. Belediye, halkın refahı için sadece altyapı çalışmalarını değil, aynı zamanda sosyal hizmetleri de ön planda tutuyor.
Fotoğraf: Kaynarca Belediyesi
Ali COŞGUN