Kırklareli Valisi Uğur Turan, görev süresi sona eren Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü Valilik makamında kabul etti. Veda ziyareti kapsamında gerçekleşen buluşmada, kentteki yükseköğretim alanında yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Vali Turan, Prof. Dr. Şengörür’e Kırklareli Üniversitesi’ne kattığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Rektör Şengörür de Kırklareli’nde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ve şehir arasında kurulan güçlü iş birliğine dikkat çekti.
Ziyaret sırasında iki yönetici arasında karşılıklı iyi dilekler sunulurken, eğitimin kente olan katkısı ve akademik projelerin önemi bir kez daha vurgulandı. Vali Turan, üniversitenin bilimsel gelişime sunduğu katkının altını çizdi.
Samimi bir atmosferde geçen ziyaret, vefa ve takdir duygularının öne çıktığı anlamlı bir buluşma oldu. Katılımcılar, Rektör Şengörür’ün akademik ve yönetsel başarılarının Kırklareli’nde iz bırakacağına inandıklarını ifade etti.
Fotoğraf: Kırklareli Valiliği
Ali COŞGUN