Doğa, Ekonomi ve Toplum Derneği üyeleri, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rengin Ak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadriye Eylem Özkaya Lassalle, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Çağlar, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Alçın ile Mehmet Hanay ve Deniz Dereli katıldı. Ziyaret sırasında üniversitenin geleceği ve iş birliği olanakları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.
Rektör Prof. Dr. Rengin Ak, Doğa, Ekonomi ve Toplum Derneği üyelerine teşekkür etti. Üniversitenin topluma katkı sağlayan projeler geliştirmeyi sürdüreceğini belirterek, dernekle iş birliği yaparak daha büyük başarılar elde etmeyi umduklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında, üniversiteyi daha da ileriye taşıyacak projeler, akademik başarılar ve toplumsal iş birlikleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Dernek üyeleri, üniversiteyle güçlü bir bağ kurarak, bilimsel ve sosyal kalkınmaya katkı sağlama noktasında destek vereceklerini belirtti. Ayrıca, Kırklareli Üniversitesi'nin bölgeye olan katkılarını arttıracak projeler üzerinde çalışılacağı vurgulandı.
Prof. Dr. Rengin Ak, üniversitenin toplumla daha güçlü bağlar kurarak, her alanda büyümeyi sürdüreceğini ifade etti.
Fotoğraf: Kırklareli Üniversitesi
Ali COŞGUN