Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Atatürk Mahallesi’nde devam eden içme suyu hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yayla, altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek amacıyla yürütülen çalışmaların hızla ilerlediğini belirtti.
Mahallede uzun süredir yaşanan su kesintisi ve basınç problemlerine son vermek için başlatılan proje, modern altyapı sistemiyle bölge halkına daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamayı hedefliyor. Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Yayla, sürecin tüm aşamalarını titizlikle takip ettiklerini söyledi.
Başkan Yayla, inceleme sırasında mahalle sakinlerinin görüşlerini de dinleyerek vatandaşların memnuniyetini önemsediklerini vurguladı. “Yaptığımız her işte halkımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini merkeze alıyoruz” diyen Yayla, altyapı yatırımlarının ilçenin geleceği için büyük önem taşıdığını kaydetti.
Babaeski Belediyesi’nin altyapıya yönelik yatırımlarının devam edeceğini belirten Dr. Fırat Yayla, mahalle mahalle planlanan yenileme çalışmalarıyla ilçede yaşam kalitesinin artacağını ifade etti. Projenin tamamlanmasıyla Atatürk Mahallesi uzun yıllar boyunca su sorunundan etkilenmeyecek.
Fotoğraf: Babaeski Belediyesi