Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak, ilçemizi temsil etti. Kongrede, partisinin yeni il başkanına başarı dileklerini ileten Yayla, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. AK Parti'nin İstanbul'daki güçlü duruşunun vurgulandığı kongrede, Babaeski'nin adını duyurma amacıyla aktif rol aldı.
Kongrede, görevi devralan yeni İstanbul il başkanına başarılar dileyen Dr. Fırat Yayla, Babaeski Belediyesi olarak ilçelerinin kalkınmasına yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, kongrede emeği geçen tüm partililere teşekkürlerini sunarak, bu tür etkinliklerin partinin güçlü birlikteliğini daha da pekiştirdiğini vurguladı.
Başkan Yayla, kongreye katılma amacının sadece parti içindeki birlikteliği güçlendirmek olmadığını, aynı zamanda Babaeski’nin adını her platformda duyurmak olduğunun altını çizdi. "Babaeski’mizi en iyi şekilde temsil etmek, ilçemizin ihtiyaçlarını her fırsatta dile getirmek ve çözüm üretmek adına bu tür etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz," diyerek, ilçesine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ilçesinin gelişimi ve kalkınması için durmadan hizmet mücadelesine devam edeceğini belirtti. AK Parti İstanbul 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Yayla, Babaeski'nin her geçen gün daha da büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini vurguladı.
Fotoğraf: Babaeski Belediyesi
Ali COŞGUN