Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Babaeski Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Kaymakam Tamer Orhan, Belediye Başkanları Dindar Seçen ve Ersan Çölgeçen ile birlikte protokol üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yayla, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştı.
İftar programında konuşan Başkan Yayla, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, böylesine anlamlı bir organizasyonda Babaeskili hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek yetkililerine teşekkür eden Yayla, bu tür etkinliklerin toplumun sosyal bağlarını güçlendirdiğini ifade etti.
Katılımcılar, iftar programında sıcak ve samimi bir atmosferde bir araya gelerek sohbet etti. Ramazan ayının manevi ikliminde dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği programda, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.
Başkan Yayla, Babaeski’de bu tür dayanışma sofralarının artarak devam etmesini temenni etti. Katkılarından dolayı Babaeski Beşiktaşlılar Derneği’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Ramazan ayının huzur, bereket ve barış getirmesi dileğinde bulundu.
Fotoğraf: Babaeski Belediyesi