Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Babaeski Ziraat Odası’ndan Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Başkan Şahin Arslan’dan Kutlama Mesajı
Babaeski Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Arslan, Türk Polis Teşkilatı’nın milletin huzur ve güvenliği için verdiği özverili mücadeleye dikkat çekerek şunları söyledi:
“Huzur ve güvenliğimizin teminatı, milletimizin gururu Türk Polis Teşkilatı'mızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Zafer Menekşeoğlu nezdinde tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 180. yıldönümünü canı gönülden kutluyoruz.”
Emniyet Teşkilatına Teşekkür
Ziyarette Babaeski Ziraat Odası heyeti, polis teşkilatının toplumda üstlendiği önemli role vurgu yaparak, vatandaşların güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet personeline teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası dayanışmanın önemine değindi.
Kurumlar Arası Dayanışma Güçleniyor
Babaeski’de kamu kurumları arasındaki güçlü iş birliği ve dayanışma, ilçede toplumsal huzurun ve güvenliğin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor. Ziraat Odası’nın bu anlamlı ziyareti, hem polis teşkilatına moral verdi hem de yerel yönetimlerin destekleyici tutumunu gözler önüne serdi.
UMUT AL