Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ilçeye değer katan iş birlikleri kapsamında Vardar Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Vardar ve Timuçin Altay’ı ağırladı. Gerçekleşen nazik ziyaret sırasında bölgedeki tarımsal kalkınma projeleri ve iş birliği fırsatları üzerine verimli görüşmeler yapıldı.
Başkan Yayla, Babaeski’ye verdikleri desteklerden dolayı Vardar Tarım ailesine teşekkür ederek, ilçenin gelişimi için yapılan her katkının büyük önem taşıdığını vurguladı. Tarım sektörünün güçlenmesi ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi için kamu ve özel sektörün iş birliği içinde olması gerektiğine dikkat çekti.
Babaeski’nin tarımsal potansiyelini daha da ileriye taşımak adına ortak çalışmaların devam edeceğini belirten Yayla, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik projelerin her zaman destekleneceğini ifade etti. Tarım ve yerel yönetim arasındaki iş birliklerinin, bölge halkına doğrudan fayda sağlayacağına inandığını dile getirdi.
Görüşmenin ardından Başkan Yayla, dayanışma ve iş birliği ruhuyla Babaeski’yi daha güzel yarınlara taşımak için çalışmaların süreceğini belirtti. Önümüzdeki dönemde yeni projeler ve iş birlikleriyle ilçenin kalkınmasına katkı sağlanması hedefleniyor.
Fotoğraf: Babaeski Belediyesi
UĞUR HALEP